+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

Despre

Aria Hotel Chișinău

Dăruim oaspeților noștri călătorii pavate de experiențe unice și amintiri memorabile, cu scopul de a redefini veritabila ospitalitate a Moldovei.

Aria Hotel Chișinău dispune de 80 de camere și apartamente spațioase individualizate prin elemente de modernism și stil, dotate cu paturi confortabile, ferestre mari pentru a putea admira priveliștea Chișinăului de zi și noapte, nu în ultimul rând, acces gratuit la internet wi-fi și personal atent, bine pregătit și discret.

Combinăm trei elemente esențiale pentru a crea o ședere perfectă și de neuitat: stil, inovație și 24/7 confort. Fie că ești aici într-o călătorie de afaceri sau ești în vacanță cu familia, noi îți garantăm o ambianță colorată de armonie și liniște. Echipa noastră va avea grija mereu de cererile și nevoile Dvs. înainte și în timpul șederii, pentru a vă facilita adaptarea șederii conform necesităților Dvs..

Acum nouazeci de ani, tatăl industriei hoteliere moderne, Ellsworth Statler, a afirmat:

“ Există trei lucruri care fac un hotel arhicunoscut – locația, locația, locația.”

Aria Hotel Chișinău este situat pe strada Alba Iulia, într-o zonă liniștită și sigură, aproape de cele mai importante puncte de interes. Acesta se află la o distanță de doar 20 de minute de Aeroportul Internațional Chișinău și mai puțin de 10 minute distanță de inima Chișinăului, centre comerciale, Centrul International de Expoziții “Moldexpo” și Parcul Dendrariu. In imediata apropiere a hotelului se află, atât obiective și atracții turistice, cât și importante centre de afaceri. Deși se află aproape de centrul frenetic și zgomotos al Chișinăului, zona în care e situat este una liniștită.

Oferind oaspeților noștri un mediu perfect pentru afaceri, recreare și explorare, Aria Hotel Chișinău deține cheia pentru o ședere plăcută și relaxantă. Sejurul Dvs. va fi o confirmare de virtuozitate, pentru că am proiectat fiecare detaliu pentru a fi multumiți de noi!

Oaspeții noștri pot găzdui evenimente sociale și business la Aria Hotel Chișinău. Acesta dispune de trei săli de conferință ce pot fi folosite în scopuri de agrement și business, la cerere, într-un cadru elegant și clasic.

Depunem tot efortul pentru a vă oferi: o cazare de excepție, deservire calitativă și o gamă largă de facilități. Suntem pregătiți să vă facem șederea  plăcută și memorabilă!

Faceți o rezervare acum și lăsați-ne să vă transformăm sejurul într-o experiență de neuitat!

[bdotcom_bm bannerid=”5264″]