+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

Despre

Aria Hotel Chisinau

Daruim oaspetilor nostri calatorii pavate de experiente unice si amintiri memorabile cu scopul de a redefini veritabila ospitalitate a Moldovei.

Hotelul Aria dispune de 80 de camere si apartamente spatioase individualizate prin elemente de modernism si stil, dotate cu paturi confortabile, ferestre mari pentru a putea admira privelistea Chisinaului de zi si noapte, si nu in ultimul rand, acces gratuit la internet wi-fi si personal atent, bine pregatit si discret.

Combinam trei elemente esentiale pentru a crea o sedere perfecta si de neuitat: stil, inovatie si 24/7 confort. Fie ca esti aici intr-o calatorie de afaceri sau esti in vacanta cu familia noi iti garantam o ambianta colorata de armonie si liniste. Echipa noastra va avea grija mereu de cererile si nevoile Dvs. inainte si in timpul sederii, pentru a va facilita adaptarea sederii conform necesitatilor Dvs.

Acum nouazeci de ani, tatal industriei hoteliere moderne, Ellsworth Statler, a afirmat: “ Exista trei lucreuri care fac un hotel arhicunoscut – locatia, locatia, locatia.”

Hotelul Aria Chisinau este situat pe strada Alba Iulia, intr-o zona linistita si sigura, aproape de cele mai importante puncte de interes. Acesta se afla la o distanta de doar 20 de minute de Aeroportul International Chisinau si mai putin de 10 minute distanta de inima Chisinaului, centre comerciale, Centrul International de Expozitii “Moldexpo” si Parcul Dendrariu. In imediata apropiere a Hotelului Aria Chisinau se afla atat obiective si atractii turistice, cat si importante centre de afaceri. Desi se afla atat de aproape de centrul frenetic si zgomotos al Chisinaului, zona in care e situat este una silentioasa.

Oferind oaspetilor nostri un mediu perfect pentru afaceri, recreare si explorare, Hotelul Aria Chisinau detine cheia pentru o sedere placuta si relaxanta. Sejurul Dvs. va fi o confirmare de virtuozitate, pentru ca am proiectat fiecare detaliu pentru a fi multumiti de noi!

Oaspetii nostri pot gazdui evenimente sociale si business la Hotelul Aria Chisinau. Acesta dispune de trei sali de conferinta ce pot fi folosite in scopuri de agrement si business, la cerere, intr-un cadru elegant si clasic.

Depunem tot efortul pentru a va oferi: o cazare de exceptie, deservire calitativa si o gama larga de facilitati. Suntem pregatiti sa iti facem sederea  placuta si memorabila!

Fa o rezervare acum si lasa-ne sa iti transformam sejurul intr-o experienta de neuitat!