+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

7 Jul

Aria Hotel Chişinău pe locul 2 “Top Hoteluri din Chişinău” pe Trip Advisor

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

aria hotel chisinau best on trip advisorAria Hotel Chişinău se bucură de o înaltă apreciere din partea oaspeţilor care ne vizitează. Ca dovadă a acestui fapt reprezintă, numeroasele recenzii pozitive, dar și primirea Certificatului de Excelenţă 2017 din partea Trip Advisor, care se unul dintre cele mai credibile site-uri de turism din lume.

 

După doar un an de activitate, au reuşit să ne clasăm pe locul 2 în topul celor mai apreciate hoteluri din Chişinău, conform recenziilor scrise pe Trip Advisor de către turiștii care ne-au vizitat țara. Fiind surclasați de cel mai mare hotel din Chișinău, ce face parte dintr-un lanț hotelier.

 

Ospitalitatea, atmosfera, dăruirea şi profesionalismul personalului sunt doar câteva din ingredientele de bază ale unei experienţe frumoase trăite la Aria Hotel Chişinău. Această distincție este o dovadă în plus că pasiunea și dedicația cu care muncim la Aria Hotel Chișinău este simțită și de oaspeții noștri.

 

Vă mulţumim pentru înalta apreciere şi vă asigurăm de un profund respect din partea întregii echipe. Vom munci cu mai multă inspirație și dăruire, pentru a vă transforma clipele pentrecute la Aria Hotel Chișinău, în amintiri frumoase.

 

Aria Hotel Chişinău este la dispoziţia clienţilor săi 24/24. Vă așteptăm în vizită, oricând!