+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

Bar & Restaurant

Bar & Restaurant Oxygen

Aria Hotel Chișinău vă invită să descoperiți arta culinară în restaurantul Oxygen și barul din holul hotelului.

Acestea formează locul idilic pe care să-l vezi și unde să fii văzut. Denumirea “Oxygen” își găsește inspirația în cel mai valoros element al vieții pentru care nu există cuvinte de a descrie importanța sa. Măiestria în culinărie suplinește ospitalitatea prin intermediul unui bucătar renumit și armoniei dintre combinarea tradiției și modernismului în meniu.

La barul și restaurantul Oxygen oaspeții se pot bucura de șemineu, în timp ce degustă din bucătăria tradițională și excepțională varietate a vinurilor locale la un preț accesibil. Cuvântul care descrie perfect barul și restaurantul Oxygen este “o deservire perfectă”. Personalul Hotelului Aria Chișinău are ca obiectiv primordial să depășească așteptările oaspeților noștri.

O tradiție de remarcat a Hotelului Aria este ca barul și restaurantul Oxygen îmbină stilul și serviciile de negala, pentru a transmite experiențe de neuitat oaspteților noștri.

Meniul restaurantului Oxygen dispune de o varietate de mâncăruri simple, delicioase și tradiționale – perfecte pentru un mic dejun generos, un prânz de afaceri sau o cină plăcută alături de familie sau prieteni.

În același timp, barul și restaurantul Oxygen reprezintă un loc unic unde oaspeții se pot bucura de timpul petrecut cu o băutură de calitate, lângă șemineu. Barul din hol și restaurantul oferă oaspeților oportunitatea de a savura pe tot parcursul zilei ceai, cafea și deliciul de a gusta din colecția renumitului vin moldovenesc. Barul deține o gamă largă de cele mai bune colecții de vinuri și băuturi spirtoase. Barul Oxygen are misiunea de a deveni un bar cu o destinație nouă în Chișinău – o comoară secretă în așteptarea descoperitorilor.

Bar & Restaurant Oxygen

[bdotcom_bm bannerid=”5264″]