+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

Bar & Restaurant

Bar & Restaurant Oxygen

Hotelul Aria Chisinau va pune la dispozitie un loc imbelsugat pentru a fi in inima ospitalitatii. Restaurantul Oxygen si barul din hol sunt cateva din facilitatile ce tin de arta culinara.

Acestea formeaza locul idilic pe care sa-l vezi si unde sa fii vazut. Denumirea “Oxygen” isi gaseste inspiratia in cel mai valoros element al vietii pentru care nu exista cuvinte de a descrie importanta sa. Maiestria in culinarie suplineste ospitalitatea prin intermediul unui bucatar renumit si armoniei dintre combinarea traditiei si modernismului in menu. La barul si restaurantul Oxygen oaspetii se pot bucura de semineu, in timp ce degusta din bucataria traditionala si exceptionala varietate a vinurilor locale la un pret accesibil. Cuvantul care descrie perfect barul si restaurantul Oxygen este “ o deservire perfecta”. Personalul Hotelului Aria Chisinau are ca obiectiv primordial sa depaseasca asteptarile oasptetilor nostri.

O traditie de remarcat a Hotelului Aria este ca barul si restaurantul Oxygen imbina stilul si serviciile de neegalat pentru a transmite experiente de neuitat oasptetilor nostri.

Meniul restaurantului Oxygen dispune de o varietate de mancaruri simple, delicioase si traditionale – perfecte pentru un mic dejun generos, un pranz de afaceri sau o cina placuta alaturi de familie sau prieteni.

In acelasi timp, barul si restaurantul Oxygen reprezinta un loc unic unde oaspetii se pot bucura de timpul petrecut cu o bautura de calitate langa semineu. Barul din hol si restaurantul ofera oaspetilor nostri oportunitatea  de a savura pe tot parcursul zilei ceai, cafea si deliciul de a gusta din colectia  faimosului vin moldovenesc. Barul detine o gama larga de cele mai bune colectii de vinuri si bauturi spirtoase.  Barul Oxygen are misiunea de a deveni un bar cu o destinatie noua in Chisinau – o comoara secreta in asteptarea descoperitorilor.

Bar & Restaurant Oxygen