+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md

Evenimente

Cele mai speciale clipe impreuna cu Aria Hotel Chisinau

Suntem onorati sa va punem la dispozitie trei sali de conferinta cu scopul de a putea gazdui fie un eveniment de afaceri sau un eveniment social. Aceste trei sali functionale (100persoane/ 80 persoane/ 200persoane) sunt ideale pentru conferinte, receptii, intalniri de afaceri, nunti, zile de nastere, aniversari si alte evenimente private. Salile de conferinte sunt dotate cu terase spatioase si cu o privileste magnifica spre strazile orasului si biserica veche construita in stil romanesc.

Astazi, tehnologia este un factor decisiv pentru a avea succes. Din acest motiv, Hotelul Aria Chisinau prioritizeaza cele mai noi sisteme tehnologice pentru a imbunatati vizibil prezentarile Dvs. Departamentul de logistica va avea grija ca evenimentul sa decurga fara probleme, ba mai mult, oferim si traducere simultana in peste 20 de limbi care va face evenimentul cunoscut international. Va asiguram ca oaspetii Dvs vor avea parte de o gazduire buna in timpul conferintei si vor fi deserviti calitativ.

Inzestrata cu o vasta experienta, echipa restaurantului nostru te va servi cu cele mai iubite si gustate mancaruri traditionale cu scopul de a te bucura din plin de eveniment. Intre timp, in timpul pauzei dintre prezentari puteti discuta despre afaceri cu partenerii Dvs. cu o ceasca de cafea aromata sau un pahar de vin autentic care il puteti gasi la barul si restaurantul Oxygen.

Detaliile mici fac diferenta, din acest motiv personalul nostru este atent la orice detaliu. Partenerii nostri sunt dispusi mereu sa se foloseasca din nou de serviciile noastre datorita calitatii si preturilor de bun-simt.

Hotelul Aria Chisinau este cel mai bun prieten al tau in Republica Moldova. Iata de ce vei avea avea parte de toata sustinerea ce ai nevoie pentru a organiza si a desfasura o conferinta, intalnire, eveniment prestigios cu succes.

Evenimente

[bdotcom_bm bannerid=”5264″]