+373 (68) 477-778   +373 (22) 999 171   info@ariahotel.md
Bine ati venit
Aria Hotel Chișinău
Adevarata Ospilatiate Moldoveneasca

[bdotcom_bm bannerid=”5264″]

Hotel


hotel aria

Daruim oaspetilor nostri calatorii pavate de experiente unice si amintiri memorabile cu scopul de a redefini veritabila ospitalitate a Moldovei.

Combinam trei elemente esentiale pentru a crea o sedere perfecta si de neuitat: stil, inovatie si 24/7 confort. Fie ca esti aici intr-o calatorie de afaceri sau esti in vacanta cu familia noi iti garantam o ambianta colorata de armonie si liniste. Echipa noastra va avea grija mereu de cererile si nevoile Dvs. inainte si in timpul sederii, pentru a va facilita adaptarea sederii conform necesitatilor Dvs.

Mai Multe Detalii

Restaurant


restaurant

Hotelul Aria este inzestrat cu un local indraznet si rafinat destinat oaspetilor sa se simta in inima ospitalitatii. Restaurantul Oxygen si barul din hol sunt cateva din facilitatile ce tin de arta culinara.

Maiestria in culinarie suplineste ospitalitatea prin intermediul unui bucatar renumit si armoniei dintre combinarea traditiei si modernismului in menu. La barul si restaurantul Oxygen oaspetii se pot bucura de semineu, in timp ce degusta din bucataria traditionala si exceptionala varietate a vinurilor locale la un pret accesibil.

Mai Multe Detalii

Evenimente


events aria

Suntem onorati sa va punem la dispozitie trei sali de conferinta cu scopul de a putea gazdui fie un eveniment de afaceri, un eveniment social sau aniversari.

Aceste trei sali functionale (100persoane/ 80 persoane/ 200persoane) sunt ideale pentru conferinte, receptii, intalniri de afaceri, nunti, zile de nastere, aniversari si alte evenimente private. Salile de conferinte sunt dotate cu terase spatioase si cu o privileste magnifica spre strazile orasului si biserica veche construita in stil romanesc.

Mai Multe Detalii

Galerie